Als je zwanger bent komt er een hele hoop op je af! De (lange) babyuitzetlijstjes vliegen je om de oren. The Green Kid is er om keuzestress te verminderen! Bij The Green Kid vind je duurzame babyuitzet overzichtelijk in 3 kits waardoor je binnen een paar klikken een groot gedeelte van de uitzet in huis hebt, in een stijl die bij jullie past!

De pakketten zijn echter niet alles omvattend, we verkopen bijvoorbeeld geen meubels zoals een wiegje. Omdat we je ook daarbij wel willen helpen, hebben we verschillende duurzame opties uiteen gezet!

Een wiegje van duurzaam karton

Papercrib maakt wiegjes van karton! Je denkt er misschien niet meteen aan, maar deze kartonnen wiegjes zijn supersterk en duurzaam! De gehele wieg bevat geen restafval en alles wordt hergebruikt. Het wiegje is binnen een paar minuten in en uit elkaar te halen. Wanneer het wiegje uit elkaar is, is het een dun pakketje. Het grote voordeel daarvan is dat je ze na gebruik gemakkelijk kan opbergen, maar ook dat je het wiegje makkelijk mee kan nemen op vakantie bijvoorbeeld.

Blog foto

Een wiegje huren

Wiegje huren bij Cribster.nl